Begravning

Begravning

Låt oss hjälpa er i sorgetid. Vi ordnar begravningsarrangemangen efter dina önskemål. Vi gör alla typer av binderier från kistdekorationer till kransar och buketter. Vi textar även vackra band eller kort passande de blommor och dekorationer ni väljer.

Begravningsblommor

Här kommer lite förslag på olika typer av binderier, en del dekorationer/buketter är säsongsbaserade men går lätt att byta ut till något liknande efter nuvarande säsong.

Hållbart binderi

Nu kan ni som beställer begravningsbinderi hos oss välja om ni vill att vi gör era blommor i en miljövänligare stickmassa.
Den miljövänliga stickmassan är gjord av vulkanisk basalsten som vid nedbrytning omvandlas till stenmjöl. Stenmjöl kan därefter användas till att kultivera för och stickningar. Den miljövänliga stickmassan är ca 30% dyrare än den vanliga stickmassan men också ett bättre och miljövänligare val. Här kommer lite förslag på olika former av binderier vi kan göra i den miljövänliga stickmassan,

Temabegravningar

Vi kan hjälpa er att skapa en helt unik och fin begravning efter era önskemål. Här kan ni se några olika teman att inspireras av, allt för ett personligt farväl.

Höst

Sommar

Stilrent

Unikt

Skog

Bokning och leverans

Ring oss eller besök oss i butiken så hjälper vi er med idéer och förslag för ett personligt och vackert sista farväl. Vi levererar blommor till begravning inom hela Vetlanda kommun.

Behöver du hjälp med begravningsblommor utanför kommunen förmedlar vi gärna via Florister i Sverige eller Euroflorist.

Telefon: 0383-30080.