Blommor & Presenter

I vår butik fyller vi ständigt på med nya planteringar, små och stora arrangemang till vännen, släktingen eller till dig själv!

Ni kan också komplettera er gåva med något, vi har produkter från Sockerbageriet i Helsingborg, Klaras Goda Presenter, m.m så som gammaldags godis, kolor och te.

Delikatesser & choklad

Vi har ett brett utbud av olika typer av dryck, te, choklad, kola, polkagrisar och knäckebröd.

Vi har även delikatesser efter säsong så som pesto, geléhjärtan, och glögg.

Planteringar & arrangemang

Vackra planteringar i alla storlekar och färger finns alltid i butiken. Ni kan antingen välja en vacker i vårt färdiga sortiment eller beställa en helt personlig efter egna önskemål.

Buketter

Vi har alltid ett stort utbud av färdiga buketter i olika storlekar och stilar. Vi följer säsongen och säljer prunkande vårbuketter med krispiga tulpaner och ranunklar på våren, vackra väldoftande pioner på försommaren, dahlior i regnbågens färger på hösten och pampiga amaryllis på vintern.

Självklart binder vi även ihop en unik bukett efter era önskemål. Det går också bra att beställa en personlig bukett, kontakta bara oss i butiken så hjälper vi er

Presentkort & blomstercheckar

Visst är det svårt att komma på vad man ska ge bort till ”de där” som har allt. Då passar ett presentkort från oss alldeles perfekt! Presentkortet är giltigt två år och går att använda på hela vårt sortiment, allt från fruktträd till krukväxter, lampor, gardiner och snittblommor eller någon inredningsdetalj.

Vi säljer även blomster kort från Euroflorist som går bra att handla för både hos oss och i blomsteraffärer i andra städer som är anslutna till Euroflorist.