Brud & Bröllop

Vi gör din drömdag till ett minne för livet! Låt oss fixa din personliga brudbukett, ditt personliga bröllop. Vi gör även bordsarrangemang, corsage, fixar till kyrkan och allt annat som kan tänkas behövas till just ditt bröllop. Kom gärna in i butik och prata med våra florister.

Brudbuketter

Vild, elegant, romantisk, busig, stilren, bohemisk… Bara fantasin sätter gränser för hur en brudbukett kan se ut! Vi hjälper er att förverkliga just era tankar och drömmar kring buketten så den passande ert tema och unika stil.

Här följer lite olika bilder och exempel på hur brudbuketter och olika stilar kan se ut som ni kan inspireras av.

Dukning och dekoration

Det finns inget som skapar och förstärker en känsla så mycket som blommor. Tänk er en prunkande sommaräng på bordet, väldoftande pioner, spirande vårlökar, vackra kransar från taket…

Inspireras av årstiden och låt det förgylla ert unika tema. Vi hjälper er med allt från idéer, till dekorationer på vigselplatsen och i festlokalen för att skapa den där magiska känslan som bara blommor kan göra.

Näbb-/tärnebukett och corsage

Fina buketter till tärnor, corsage till brudgum och best man och söta buketter till brudnäbbarna.

Eller varför inte en vacker hårkrans… Vi hjälper er med idéer och inspiration för alla blommor som hör bröllopet till.

Bokning och konsultation

Vi rekommenderar att ni bokar in en konsultation för bröllopsbokning, där vi går igenom alla detaljer och kikar igenom era inspirationsbilder tillsammans. Vi ger tips och idéer på vilka blommor som passar era önskemål och är i säsong då bröllopet äger rum.

Vi ger råd om bukettens storlek och form passande klänningen, kroppsform och längd. Självklart går vi även igenom blommor passande till både fest och vigselplats. En konsultation tar ca 30 min till 1h.

Boka en konsultation på telefonnummer 0383-30080.