Butiken

Höglandets största fristående gardencenter.

Vårt mål är att du ska göra alla dina inköp för hem och trädgård hos oss. Snittblommor, krukväxter, sommarblommor, perenner, buskar, träd – allt under samma tak. Plus tillbehören: krukor, pynt, gardiner, mattor, jord, gödning, redskap, frö, dammprodukter, fontänstenar m.m.

Vi kan också dela med oss av vår kunskap. Vi kan ge förslag på vad du kan plantera i din rabatt, vilka växter som trivs i olika lägen. Och hjälp med hur du får den finaste gräsmattan. Eller vilka blommor du kan välja till en vacker sorgdekoration.

Fråga om allt! Kan vi svara så gör vi det.

Växtkraft Vetlanda startade i november 2007. Tidigare bedrev vi ett gardencenter utanför Ekenässjön som startade 2002. Önskan om ett bredare sortiment och öppet hela året om tog oss till Vetlanda. Här har vi öppet sju dagar i veckan med undantag av juldagen, annandag jul, nyårsdagen, trettondagen och midsommardagen (reservation för eventuellt fler dagar).

Just nu är vi åtta glada personer som jobbar här, vi hoppas ni kommer och hälsar på oss.

Varmt Välkomna!

Snittblommor

Våra florister hjälper dig med alla typer av binderier. Buketter, brudbuketter och sorgbinderi. Prata med våra florister för personliga och passande arrangemang till både glädje och sorg.

Vi kan också skicka blommor till vännen i andra änden av stan eller andra sidan jorden. Vi är anslutna till Euroflorist.

Inredning

Upptäck Växtkrafts utökade inredningsavdelning. Hos oss hittar du ett spännande sortiment av lampor, klockor, tavlor, mattor, gardiner med mera.

Vi har också ett stort sortiment av dekorationsmaterial för att pynta till dina växter, arrangemang eller kanske dörrkransen.

Keramik

Krukor och urnor finns i regnbågens alla färger. Keramik, betong, plåt, och korg för både inne och utebruk.

Presenttips

I vår butik fyller vi ständigt på med nya planteringar, små och stora grupper till vännen, släktingen eller till dig själv!

Du kan också komplettera din gåva med något, vi har produkter från Sockerbageriet, Klaras & co mm så som gammeldags godis, kolor, tee.

Vi har förstås också presentkort och blomsterkort från Euroflorist.