Inredning

Upptäck Växtkrafts inredningsavdelning. Hos oss hittar du ett spännande sortiment av lampor, tavlor, mattor, gardiner med mera.

Textilier och gardiner

Vi har ett stort sortiment av gardiner i alla regnbågens färger och i olika material allt från sammet till bomull. Vi har även fina dukar, kuddar och mattor. Vi säljer bland annat produkter från Fondaco.

Lampor

Vi har ett stort sortiment av lampskärmar, lampfötter, taklampor och vägglampor i många olika modeller och färger. Här finns det verkligen något för alla! Det finns även en del belysning som går att använda ute. Bland annat ljusslingor och solcellslampor. Vi säljer bland annat produkter från PR home.

Krukor och vaser

Vi har krukor i alla storlekar, modeller och färger! Vackra keramik krukor till fiolfikusen på fönsterbrädan eller en fin korg till pelargonen på trappan. Det finns krukor för både inne- och utomhusbruk.

Vi har även vackra vaser passande både den lilla och stora buketten både i klarglas, färgat glas eller keramik.

Dekorationsmaterial

Vill du piffa till dina planteringar med en vacker dekoration eller kanske någon fin sten eller bark? Dags att dekorera dörrkransen?

Vi har ett stort utbud av dekorationssten, småpynt, band i regnbågens färger och välkommenskyltar mm. Allt för att tillföra det där lilla extra.

Lyktor och ljusstakar

Kan man ha för många ljuslyktor!? Inte om du frågar oss! Vi fyller på med nya varianter och modeller regelbundet.

Allt från vackra i glas att duka upp med på festen till större lyktor att ställa på trappan eller den där favoriten som alltid står på soffbordet och sprider hemtrevnad.

Inredningsdetaljer

Ni vet de där detaljerna som är som pricken över i hemma, som tillför det där lilla extra. De hittar ni hos oss!